Menu Close Menu
رئیس شیلات شهرستان اردبیل:

واحد انجماد و بسته بندی ماهی در مجتمع صنعتی گوشت سامیان اردبیل راه اندازی می شود

واحد انجماد و بسته بندی ماهی در مجتمع صنعتی گوشت سامیان اردبیل راه اندازی می شود

آزنا آنلاین- رئیس اداره شیلات شهرستان اردبیل طی بازدید از کارخانه گوشت سامیان از طرح راه اندازی واحد تخصصی انجماد و بسته بندی آبزیان در این‌ مجتمع خبر داد و افزود: طی بررسی های فنی بعمل آمده و گفت و گو با سرمایه گذاران این طرح امیدواریم فاز اولیه مجموعه در آینده نزدیک به بهره برداری برسد. محمد صادق آراملی افزود: ایجاد این گونه مراکز و عرضه محصولات بسته بندی با کیفیت و با رعایت ضوابط بهداشتی، زمینه ایجاد سه مقوله مهم اشتغال، کاهش ضایعات فرآورده های خام آبزیان و حضور در بازارهای جهانی را تضمین خواهد کرد. رئیس شیلات شهرستان اردبیل به اهمیت انجماد و بسته بندی آبزیان پرداخت و‌ گفت:ماهی به عنوان یکی از غنی ترین منابع پروتئینی با قابلیت بسیار زیاد برای تهیه غذاهای متنوع به شمار می رود.

اشتراک گذاری
ثبت دیدگـاه
Captcha
دیدگاه های کاربران